Afvikling af bankdepot

Da vi i 1986 solgte vores hus,fik vi opbevaret kreditforenings obligationer i depot.Obligationerne udløber i 2016,så det er kun få ører der udløses om året. Kan man opsige depotet og afvikle (eller hvad det nu hedder) obligationerne,uden det koster en bondegård? Jeg har prøvet at google det,men der handler det kun om låntagerens problemer. Vi kunne også spørge i banken,men vi har ikke tillid til deres rådgivning!!!
Selvom der kun er 2 år tilbage,er det surt at skulle betale depotgebyr for at modtage,(denne gang 0.31kr iudtrækning og renter).
Håber på et,for os ,positivt svar.
Mvh Lotte

 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hej Lotte.

Det må være et meget lille beløb de obligationer beløber sig til, så selvfølgelig kan du opsige depotet. Jeg ved godt at bank rådgiveren, rådgiver banken til hvor meget de kan plukke kunden for, men der må ligesom være grænser for deres grådighed. Du kunne eventuelt gå til den gratis retshjælp og få hjælp til at lukke det hul som din penge forsvinder ned i.

Hvorfor vil du ikke spørge i banken? Værdipapirer opbevares (så vidt mig bekendt) i depot i værdipapircentralen og ikke i banken. Gebyret kan du nok ikke slippe for, medmindre du afhænder værdipapirerne, som ikke er på papir, men kun som oplysninger i værdipapircentralen.

fase
Hej!
Tak for dit svar.Det er netop fordi depotgebyret er dyrere end de renter vi får,at vi gerne vil afvikle papirene.De sidste 2 år er ikke værd at satse på,så vi vil bede banken om at slutte.
Mvh Lotte

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis