Skærm asus ee 1001px.

Hej til Jer.
Min asus ee pc har været en tur på gulvet. den landede desværre på ladestikket, og kort efter ville den ikke lade mere. Jeg fik skilt den ad (fandt vidio på youtube) loddede stikket efter og alt var godt i nogen tid.
Nu er der sket det at når jeg åbner den, flytter på den eller ændre skærmvinklen, så går skærmen over i alle regnbugens farver og virker ikke. Så først efter at ha banket på skærmen noget tid kommer den tilbage til normal.
Da jeg havde bundkortet ude for at lodde havde jeg jo skærmstikket af. Hvad er mest sandsynligt, En fejl i stikket eller at der er sket noget med skærmen. Hvordan fejlfinder jeg på om det er skærmen.
Det er ikke så svært at skifte en skærm, men jeg har ikke rigtigt fundet en pris. Hvor køber man en skærm hvis det bliver aktuelt.

Mange hilsner Kovas

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan købe en ny skærm her: http://shop.notebookonline.dk/display/asus/eee-pc-1001px/model-upload.aspx
Mange af de stik som sidder på bundkortet på en bærbar pc skal låses/låses op ved at skubbe/trække i to tappe på stiksoklen.

Bernt

Det kan nok ikke svare sig økonomisk at ofre ret mange håndøre på reservedele til den computer. Men, der er et eller der siger mit vand du højst sansynligt har en løs forbindelse på forbindelsen mellem skærmkort og skærm. Er den ikke til at finde ville jeg personligt kigge efter en ny maskine.

Håber du finder fejlen.


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
Hej.
Super tak for svar. Jeg må se at få skilt den ad dels for at kontrollere forbindelsen til skærm, dels for at tage nogle billeder af bagsiden af skærmen så jeg kan få et bud på en pris.

mange hilsner Kovas

Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Hej Kovas.
Denne skærm passer præcis til din model og ikke så synderlig dyr.
http://produkt-guiden.dk/MSC31494

Ellers kan du selv slå din computer op via guiden og finde kompatible reservedele
http://produkt-guiden.dk/

Dbh.
Tjek forbindelsen.. ofte kan det være svært at for skærmstikket til at sidde ordentligt på bundkortet, prøv evt. at sætte det af og på, hvis det ikke virker, så prøv en gang mere.. bliv ved så længe du har tålmodighed, det kan godt drille!
Annonce
Hej til progu og Nipz.

Tak for Jeres svar.
Progu hvordan kan du være sikker på at det er den rigtige skærm du linker til? På notebook online vil de ikke sige hvilken der skal til uden at se et billed af bagsiden? Jeg vil nok også tænke engang mere hvis det er prisen. 1028kr er lige i overkanten når puteren kun kostede godt 2200kr.
Nipz: Netop fordi notebook online vil ha et billed af bagsiden er jeg ikke kommet længere med projektet. Så er den jo skilt ad og kan ikke bruges.
jeg fik en anden asus af nogle venner hvor skærmen er helt i udu. den har jeg skiftet skærmen på og er løbet ind i et problem som jeg poster en ny tråd om.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
Hej igen.
http://Produkt-Guiden.dk har en guide som finder alle kompatible reservedele, så den skal nok passe :-)
Ved ikke hvorfor notebook online vil vide det.

Men ja kan da selvfølgelig godt se at prisen på ca. 1000,- er meget når computeren kun kostede 2200,-

Dbh.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis