Barnet vil have en I-phone!

Ja og jeg aner ikke, hvad F..... det er. For to måneder siden var det en smart-phone, fordi man skulle kunne læse de der 'krimskrams-firkanter'. Koster sådan en sag ikke ekstra ud over tlf-abonnementet i forhold til vores andres mobiltelefoner? Og kan man som 11 årig virkelig ikke eksistere uden en I-phone? Kan man have glæde af den? Jeg har en nokia, der er to år gammel, den kan gå på nettet, hente mails og så kan jeg endda ringe fra den når der ellers er dækning her på øen. Den er jeg da meget tilfreds med og jeg kan ikke se at hendes nuværende, for to måneder siden uundværlige smartphone kan mere, end det med firkanterne,-så hvad hulen kan den I-phone?
Hjælp jeg mangler modargumenter eller noget meget væsentligt til at overbevise mig om vigtigheden i endnu en tlf,-for det er vel det det er ikk'?
Mvh
Helle, på Møn

Det er skøønt at bo på en gård fra 1721(Uden stråtag). Uddannet tækkemand og byggetekniker.

Ja og jeg aner ikke, hvad F..... det er. For to... Vis hele indlægget
59 svar
 Følg tråden
Der er 40 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
man kan købe cover til iphone der kan holde til den hårde liv
fra børnene. og til arbejdsbrug. der er udsat samme behandling som en multimeter.
fra elektrikkere.!

Ja tiderne har skiftet må man sige.

Har selv iphone og man får i mine øjne et super produkt og jeg vil til hver en tid selv købe en iphone til både konen og barnet, hvis de ønskede en ny telefon.

Nu trak du ikke økonomi-kortet i din indledning, så det lyder ikke til det er der skoen trykker, så hvis du alligevel skal ud og investere til barnet så køb da det de vil. Har et familiemedlem der ikke ville ofre en iphone og købte en HTC wildfirer (et meget billigere alternativ). Datteren klagede det næste 1 år over den lorte telefon og så var der næsten mere brok end inden hun fik telefon. Han endte med at købe en iphone, da den anden var så dårlig = det kostede jo så 2000 kr ekstra ved det fejlkøb. Man kan spare sig fattig.

Hvis alle de andre har iphone gør det det også nemmere for dem at snakke sammen, da de kan sms's og ringe næsten gratis ved hjælp af Apples egne tjenester og kun ved brug af data.

Hvis det var mig og man skulle ud over det med at børnene får gaver i utide, så kunne man jo lave en handel, f.eks. opvasken i 3 mdr. eller støvsugning ugentligt i 3 mdr. eller hvad man nu synes er fair. Det lærer også barnet at handle og se konsekvensen af at intet er gratis her i livet

Dan the man - Hellere en skrue for meget end en for lidt.


Der er jo altid delte meninger om iphone, android og windows.
Men at sætte en wildfire op mod en næsten hvilken som helst anden smartphone understreger at du ikke har kendskab til andet end iphone.
De samme "tale gratis sammen" apps finde til både iphone og android og sikkert også til windows. Det samme gælder for beskedprogrammer.
Min kone har en iphone og jeg en android.
Jeg kan mere med min telefon, jeg kan lave den mere brugervenlig og mange af mine apps har flere funktioner.
Krak er et eksempel. Når der bliver ringet til mig, slår appen nummeret op og viser mig hvem der ringer og med et klik på en knap så er det gemt med adresse og andre data som ligger på krak.
Google maps er gennemtænkt.. kort til iphone er hovsa hovsa.
Mange apps der koster penge på iphone er gratis til android.
og sådan kan vi blive ved..
Men det korte af det lange er, at nogle er til Volvo og andre til Mercedes... og ja begge bilmærker er bedre end Trabant.
Og så vil jeg lige bemærke at dem jeg kender der har købt en ny Nokia (som der reklameres voldsomt for i TV) er meget glade for deres telefoner.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

hvis i læser i www.ing.dk

er der en lille beskrivelse af smartphones har antenne problemer
grund med al deres indhold af metal dele.
og det er mere designet en funktion der satser på.!!!

og selvføgelig skal  den ligge godt i hånden.
og den skal funkere godt.
uden at den drænde for batteriet blandt andet sinalforholdet. (antenne).!
Jeg tror du misforstod mit eksempel grandoldman. Eksemplet gik mere på en far der troede han kunne spare ved at give datteren en billigere telefon, frem for wildfire vs. iphone. Jeg har selv en wildfire på jobbet - LORT. Jeg har haft htc desire som jeg var rigtig glad for, men så prøvede jeg en iphone og jeg var solgt. Konen har samsung og jeg synes heller ikke her at man får et et lige så brugervenligt produkt. Enig I at f.eks. nummeruglen eller kraks app kunne være velset på iphone ligesom widgets også er lidt savnet. Jeg er ikke enig med dig i at flere apps koster penge hos apple. Jeg har ikke betalt for en eneste app hverken da jeg havde HTC eller nu med Iphone.
Men det er ofte sådan enten er man for eller også imod apple.
Men min pointe er, at hvis kammeraterne har iphone, så er der mange fordele ved at købe en iphone til datteren. En iphone 3GS er til at komme til for penge,hvis det er der den lægger.

Dan the man - Hellere en skrue for meget end en for lidt.


Annonce
Ok.. Jeg mener bare at det er hvad man er parat til at betale og så skal man vælge om man vil have en telefon eller en lommepc.
Lige nu er der vel omkring 4.000 kr i forskel på wildfire og andre "store" telefoner.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Fjernet af moderator
(Årsag: Ren reklame )
Pigen var for 2 år siden 11 år ung så find lommeregneren frem og prøv at regne det ud.

René

... OG hun har sikkert fået en iPhone siden - er måske endda på den 2. eller 3. iPhone.

Man kan da så trøste sig med at Apple kun kommer med ny iPhone model 1 gang om året, hvor f.eks. Samsung kommer med nye næsten hvert kvartal :-)

Der er yderligere 9 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis