Honda 750 lader ikke!!

Hej jeg har en Honda 750 fra 1985 som jeg tror der ikke lader. Jeg startede min mc op på tom batteri og kørte en lille tur. Pludseligt gik den helt død. Starter fint med kabler.
Jeg har målt på startor, den giver et udslag på 5 med en modstand på 200 R så den er vel god nok!! Jeg kan ikke se på lyset, at det ændre sig med mere gas, så derfor er min ide jo det handler om at få strøm på batteriet når den nu går død under kørsel!!.
Spørgsmål:
- Kan batteriet være så dødt at den slet ikke kan holde strøm under kørsel?? Den virker som den er fin når jeg lader på den- bobler godt.

- Når jeg nu har målt på startor at den lader 5 ved 200 R er den vel ok. Går den girekte op til enretteren og hvad sker der derefter. Kan i forklare vejen til tændrør fra stator, og måske også hvordan jeg måler på de forskellige dele.
Tak på forhånd.
mvh
Torben

<p>&#160;</p>
Hej jeg har en Honda 750 fra 1985 som jeg tror der... Vis hele indlægget
32 svar
 Følg tråden
Der er 30 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Mon ikke at Torben har løst hondaens problem på de +to år som er gået siden han spurgte.

René
Hej igen, nu har jeg fået lavet min MC, det var ensretteren som var stået af. Nu ser jeg bare frem til at det bliver sommer så jeg kan komme ud at drøne på den.
Jeg kan godt se, at det var ikke starteren som jeg havde lavet mærker, men istedet kullet i dynamoen, men i skal alle have tak for snakken. Det hjælper jo alt sammen på forståelsen......må vi håbe.
God søndag

<p>&#160;</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis