Symaskine vil ikke sy pænt

Jeg sidder og arbejder med at sy i læder, men min symaskine vil ikke lave pæne sting. Som i kan se på billederne syr den pænt på forsiden og men ikke på bagsiden. Overstråden kommer hel om på bagsiden og laver små løkker.

Min første tanke var at det måtte være trådspændingen der er noget galt med. Jeg har prøvet at ændre på den, men det hjælper ikke rigtigt. Har i måske et forslag til hvordan jeg skal indstille det?

Jeg bruger en ret tyk tråd, kan det have nogle indflydelse på det?


Jeg sidder og arbejder med at sy i læder, men min... Vis hele indlægget
12 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Skrevet af Gitte_Spicy på 12 okt 2011 11:19
Jamen det har ikke hjulpet, har indstilt trædspædningen på alle tænkelige måder, og købt special nåle...den syr stadig grimt...
Hvad er det for noget skind / læder du syr i. Er det meget tykt skal du muligvis have tråden igennem et smørende bad inden det når ned til nålen, og det er kun på skomager / saddelmager maskiner der sidder sådan et smørre apparat.
Det kan også være en forkert tråd du anvender, en rigtig skomager tråd er meget glat og utroligt stærk, du vil ikke kunne rive den over uden at skære dig i fingrene.

Sluttelig så er det ret almindeligt at besvare selvom forslagene ikke virker, så vi ikke sidder og får en grim smag i munden !

Hej - min gode gamle Bernina lavede også den slags ulykker. Det er tråden, der er for tyk til nålen, eller nålens rille der er for smal. Trådspændingen er du også nødt til at lege med. Jeg syer " umulige" ting på min symaskine. Prøv at Google " knokkelarbejde ved symaskinen".
Ingeborg

Når lysten driver værket
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis