Utroligt med besparelse på byggematerialer

Hej alle,

Jeg er ny i forum og har en frisk ide :-)

Jeg skal bygge en hegn omkring huset i næste uge, og da jeg har en have på 3600 kvm har jeg besluttet mig at bygge en trådhegn lige som de er i skove eller langs motorvejen. Jeg skal gøre det selv med hjælp af en ven.

Men denne tråd er lidt mere om priser og min idé som jeg har fået.

Jeg har på et tidspunkt indhentet et tilbud på materialer fra Stark - hegnspæle og selve tråd. Der, efter en rabat, kom vi frem til 16.237 kr. inkl moms. Jeg tænkte at det var lidt dyrt. Da jeg kommer fra Polen og snakker polsk, har jeg så selv kontaktet 15 forskellige træværk og fik nogle tilbud. Jeg har også kontaktet en producent af trådhegne, og i sidste ende har jeg alt i alt for samme antal af materialer betale KUN !! DKK 4552,- !!

Det har bare givet mig en bonus på 11.000 kr.... :-)

Da jeg også arbejder med transport / lastbiler - kunne jeg så skaffe mig en meget billigt transport løsning, og fik materiale leveret til døren her til morgen.

Nu sidder jeg med en frisk ide, og overvejer om jeg kan lave min egen lille forretning ved siden af mit job. Det er at kontakte danske private gør det selv med polske producenter af diverse materialer eller byggemarkeder. Kan give en 'gudie' til at købe i Polen / forhandle så prisen er endnu bedre og samtidigt kan jeg finde på nogen gode transport løsninger.

Det kan virkeligt give en kæmpe besparelse hvis man for eksempel skal bygge eller lave en stor renovering. Jeg har på selve hegnet sparet 11 tusind kroner, som jeg synes er meget.

Ville lige bare høre jeres mening om det og om det kunne være interresant for danske gør det selv folk at få en lastbil materiale leveret fra Polen og spare mange flere tusinde kroner... Nå ja.. en lille provision til mig, lad os sige 25% af besparelsen når man sammeligger med tilbud fra en dansk leverandør :-)

mvh
Polen
11 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Og fjerne alle muligheder for at klage over dårlige materialer og samtidig fjerne en masse handel fra vores lokale tømrerhandler?!
Synes det lyder som noget plat ugle!

Mvh Christian

Hmm. 

Danmark får jo en helt vild masse af materialer fra Polen allerede i dag - er de dårlige?
Hvorfor går man ud fra det?

Fjerne masse af handel fra tømrerhandel? Det er da umuligt, jeg har et job, og derfor har skrevet "ved siden af..."

Og lige en ting - ville du ikke spare 100.000-200.000 kr på dit ny hus / renovering hvis materiale ellers kommer fra samme fabirk som i forvejen sælger til de danske leverandør eller er af samme eller måske endnu bedre kvalitet?
Hvem siger at man ikke skulle have reklamationsret?

Billige varer fra Polen er jo ligesom dem fra Kina med til at holde inflationen nede...

Står ikke selv foran at skulle indkøbe noget stort men ville selv seriøst overveje det hvis jeg skulle - alle de større danske firmaer sælger jo de samme varer på de østeuropæiske markeder som de sælger herhjemme - endda ofte produceret i Polen - men til en helt anden pris end herhjemme.

Jeg ville juble over muligheden for at noget som dette kunne lykkes - så kunne kartellerne bagved de danske tømmerhandler fa... lære det!

/BOFH

Giv mig min kop kaffe og et serverrum!

Men det er da bare at gå igang, Polen

Men at din ide skulle være frisk og ny tror du vel ikke engang selv på?

Tusindvis af polakker med kendskab til Danmark og kontakter i Polen importerer byggematerialer fra Polen. Og lige så mange danskerer handler den anden vej. Og en del gør det begge veje. Og det skulle slet ikke undre mig om rigtig mange forskellige nationaliteter gør det samme.

Det kaldes simpelthen international sammhandel og har været kendt i nogle år nu. Skal vi gætte på en 5 - titusinde år. Minus rabat naturligvis.

Som sagt går du bare igang. Først en aftale med en stor polsk byggemateriale koncern. Dernæst et effektivt logistik og transportsystem. Og så der kun tilbage at sælge ideen og varene i Danmark.

Bortset fra at firmaer som Thansen, Harald Nyborg, Jem&fix og mange andre handler i Kina/Fjernøsten så er det jo stort set det samme.
Jysk har endda forstået at købe billigt i hele verdenen og sælge dyrt i stort set samme verden.
Men ham Lars Larsen er vel osse mere købmand end dynehandler. :o)
Hej. Jeg kunne godt overveje det hegn fra Polen. Fik du det nogensinde købt og opsat? Jeg skal bruge ca. 500 meter, 140-150 cm. højt. Venlig hilsen, Sussi.

Sussi.

Annonce
Fantastisk ide, Polen
Jeg skal også bruge hegn og har ikke lyst til at betale ågerpriserne hos Stark eller de andre. Du skal have oprettet dig en hjemmeside hvor man kan se hvad du kan tilbyde og hvordan man kontakter dig. Du må så samle bestillingerne sammen så de ikke ender med dyr slat transport.

Det er bare at gå igang. Du må gerne PM'e mig dine kontakt detaljer
Jeg kan ikke lade være med at spørge, om du har set på kvaliteten af det du køber samtidig med, da det er min erfaring at "prisjægere" ofte overser denne faktor.
Jeg har f.eks. selv sat nogle få 6 cm runde trykimprægnerede stolper (indkøbt på lokal tømmerhandel) ved mine vinplanter, og allerede efter 5 år var de første rådnet over, og nu er de smuttet allesammen efter 8-9 år, og det var faktisk mange år før forventet.
Jo, jeg prøver at undersøge produktet så godt jeg kan. Men jeg har endnu ikke hørt fra "Polen", så jeg ved ikke, hvad det er, han har købt. Men 500 meter hegn er dyrt, så derfor prøver jeg at undersøge priser. Jeg har lige nu kik på pvc belagt, galvaniseret hegn med galvaniserede stolper i Tyskland, og det bliver nok det, jeg køber - med mindre "Polen" melder sig med et bedre tilbud. Men du har ret, billigt bliver dyrt, hvis det rådner på få år. Det er derfor jeg tænker i galvaniserede stolper.

Sussi.

Rigtig god ide, skal selv til og bygge hus snart. Så har gået med de tanker om at hente det Polen el tyskland . Men ville da være super med noget hjælp til og hente det hjem. Har være i Tyskland og se på deres materialer og det ligner jo meget det danske markede. Der er dårlige varer også der gode varer. Og som jeg hører ved venner, er det også sådan i polen. Så den er jeg klar på, når det er aktuelt

Dan Hansen
gammel emne
Der er yderligere 1 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis