sy mønster til 50 60 tøj

hejsa

er der ikke nogen der kan hjælpe mig med at finde sy mønster til tøj fra 50 60????
jeg ha søge mange sted men synde ikke jeg kan finde det nogen sted og da jeg desværre ikke selv kan laver dem ville jeg høre om der måske er nogen her ind det kan hjælpe mig på den en eller anden måde

hilsen louise
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Luise.
Det er da nemt at lave mønstre, altså når man som jeg er uddandet Skrædder og beklædnings Designer.
Men det bliver nok svært for dig at finde mønstre fra den tid, du skal faktisk nok hen og lære at lave mønstre. Det kan du på aftenskolerne men det er jo nok mest i efteråret og vinteren der er gang i dem.
Nu er det ikke så svært at lave mønstre fra den tidsperiode, der var ikke så meget spræl i det tøj der blev fremstillet den gang.
tak for dit svare...
det kan godt være jeg skal men ved ikke lige hvordan jeg skal lære det...
nej så er det nok ikke svært for dig men jeg ha aldig lære sådan nogen så kan slet ikke lige se hvordan jeg skulle gøre det...
men kan være jeg kan finde en der vil gøre det for mig ved at søg på nettet synde bare jeg ha prøver at søg uden at finde nogen men så må jeg bare prøver igen..
Du kunne jo få en skrædder til at lave dine mønstre, men vær klar over at de bliver meget dyre. En skrædder tager ca. 400,00 kr. i timen og eks. et skjortemønster tager en god time, med mindre skrædderen har et CAD anlæg, så tager det ca 10 minutter men maskinen skal så lige fodres med dine mål. Det er så et grundmønster du får, som du så selv skal lære at tilrette til det mønster/model du gerne vil have
Ud fra et skjorte mønster kan du så lave skjorter bluser tunika og kjoler. Vi bruger kun tre grundforme, skjorte  benklæder og nederdel. Ud fra dette kan vi så lave alt i beklædning.
nåå hvor vildt,ikke fordi jeg ikke vil betal for det men synde 400kr er mange penge for et mønster...
jeg må se hvad jeg så kan finde ud af
Jeg har lige været en tur oppe på lageret, jeg har stadig en komplet samling af skab & sy leksikon med klassiske mønstre. Det er 4 Samlebind hvoraf det ene kun er mønstre, der er 21 mønstre ialt. Du kan købe det for 1200,00 kr. plus forsendelse !
Send mig en PM hvis du er interesseret.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis