Printer. Hvorfor bruger den farverne?

Hej all.
Jeg har et problem med min printer, en Canon PIXMA MP780, med 5 seperate blækpatroner.
Selv om jeg sjældent printer noget ud i farve, er det som om at de 3 farver stille og roligt bliver brugt op.
Mit spørgsmål er om den selv blander farverne, for at få en sort, og på den måde bliver brugt, eller hvad.?
Jeg syntes at hve forsøgt, kun at printe ud i gråtoner for en tid, men det "sykker" stadig i alle tre farver.

Mvh.

Jesper
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
de bliver indtøret over længer tid.!
hmm hvor lang tid går der før du køber til de er brugte ? brugt op?

hmm det bliver sikert intøret . Tag et af dem ud , find en vatpind, har du noget parfume , hvertfald noget med alkohol:D , og tryppe din vatpinde i den og rens der hvor patronen udgiver farve. husk rør kun på platik huset med din fingre, og aldrig ved bunden hvor patronen sprøjter farverne eller ved det elektriske kontakt steder.

På forhånd tak :)

Jeg tror nu ikke de tørrer ind. Disse patroner er "dummies". Dvs. at det kun er en tank og en absorberende svamp, som holder blækket oppe i patronen. Alt elektronik sidder på en samlet bundplade for alle patroner.

Selve dutten hvor blækket løber ud af, er sluttet tæt til denne bundplade, så det skulle ikke kunne fordampe, men hvem ved.

Mvh.

Jesper

ok det kender jeg desværre ikke noget til . Men en ting er sikkert , at farverne kan ikke forsvinde ud af det blå. Skil den ad og se om du kan se noget.

Der plejer også være en svamp , som patronerne hviler på , når printeren er slukket, måske er det den der er for tørstig

På forhånd tak :)

Som Hans og Enrico også nævner, tror jeg de er tørret ind.. Det sker ofte, hvis de får lov at stå i lang tid uden at blive brugt.. Jeg fik engang for mange år et råd af en ekspedient i en computer butik.. Det skulle hjælpe at tage patronerne ud og ligge dem i køleskabet mellem brug.. Ved ikke om det passer, men du kan jo prøve..

Desuden.. Er det de patroner der i sin tid fulgte med maskinen? Dem der medfølger er der sjældent lige så meget i, som nye patroner..

Mvh

Mark Herskind

Annonce

Hej igen.

Jo det kan være de tørrer en smule ind. Det kan næsten være eneste mulighed, indtagen hvis printeren bruger farverne til at blande sort med. Nu har jeg sat nye i, som jeg vil prøve at holde øje med.

Og tak for hjælpen indtil videre.

 

Jesper S.

Hold nu op.
Det er diskeret til døde før. Brug søge funktionen.
Alle farve inkjets bruger en lille smule blæk hver gang du printer for at rense skrivehovedet. Det er derfor man ikke skal købe en farveprinter hvis man ikke skal printe i farver.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis